Digital strategi og rådgivning

Hos Clay møter du erfarne rådgivere som gjør sitt ytterste for å gi deg oppdaterte og verdifulle råd om å lykkes på nett. Vi ønsker å være en proaktiv partner for kundene våre og bli en aktiv part i markedsavdelingen.

DSC03616.png

Vi hjelper deg med den digitale strategien

Vi hjelper deg med å utvikle digitale strategier basert på forretningsmålene til bedriften din. Arbeidet innebærer å definere tydelige målsetninger for den digitale tilstedeværelsen og å etablere KPI-er som er relevante for å nå målet.

I tillegg ser vi på aktuelle områder som målgrupper, den digitale kundereisen, kanalmiks og innhold. Våre erfarne rådgivere hjelper deg med alle områder og gjennom hele prosessen eller støtter deg på de områdene du trenger. Du bestemmer.

Digital rådgiver leser rapport på skjerm i kontorlokale

Rådgivere som kan både strategisk og taktisk performance marketing

Er du usikker på hvordan bedriften din skal skape resultater fra den digitale markedsføringen? Våre kompetente rådgivere hjelper deg med å finne en best mulig kanalmiks og sørger for at annonsekronene blir brukt på riktig måte med god ROI. Vår lange erfaring og solide innsikt i kanaler og målgrupper gjør at vi kan hjelpe deg både strategisk og taktisk.

Kanal- og distribusjonsstrategi

Å velge hvor du skal være på, og når du skal være på, og med hva slags innhold – det kan være en krevende øvelse. En god kanal- og distribusjonsstrategi setter en langsiktig retning for aktivitetene og bidrar til å nå definerte vekstmål. Vi har utviklet et solid rammeverk som sørger for en optimal kanalmiks og effektive kampanjer.

Vi lager kanalstrategier både for den digitale annonseringen som helhet eller for én spesifikk kanal.

Ønsker du å vite mer om strategi og rådgivning?

Hanne Serck Hanssen

Hanne Serck-Hanssen

Byråleder

+47 916 81 062

hanne@clay.no