Sporing, måling og analyse gir effekt i digital markedsføring

Sporing og måling gir treffsikker innsikt, og analyser er avgjørende for å ta gode beslutninger når du jobber med å skape trafikk til nettsider og treffe med performance marketing. Med en solid forståelse av hva som påvirker målgruppen din i løpet av kundereisen, kan du ta gode valg som gir effekt for merkevaren din.

clay-kontor-17.jpg

Korrekt oppsett av sporing

For å få tilgang til dataen du trenger, er du avhengig av et godt sporingsoppsett. Utvalget er stort, og vi hjelper deg med rådgivning og oppsett av analyseverktøy. Vi bruker blant annet Google Tag Manager for å enkelt konfigurere andre verktøy og sette opp tags uten behov for utvikling. Våre spesialister hjelper deg ikke bare med videre oppsett av de forskjellige digitale analyseverktøyene, men hjelper deg også med å utnytte verktøyene maksimalt.

Analyse av innhold, konvertering og marked

Det er gjennom analyser du virkelig blir godt kjent med målgruppen og kundene dine, hvilke behov de har, og hvordan du kan være en problemløser for dem. Mens sporingen sikrer at du får samlet inn relevant data, vil vi gjennom analyser hjelpe deg med å tolke dataen for å forstå forbrukerne, lage strategi og planer for videre arbeid og optimalisere eksisterende aktiviteter.

Sammen med dere kan vi finne ut hvilke analysebehov dere har. Dette er noen av analysene vi kan utføre:

  • Webanalyse
  • Teknisk SEO-audit
  • Søkeordsanalyse
  • Konkurrentanalyse
  • A/B-testing
Web-analytics.jpg

Webanalyse: Google Analytics og Google Tag Manager

Å vite hva brukerne gjør på nettsiden er svært viktig for digitale markedsførere. Vi hjelper deg med korrekt oppsett av Google Analytics 4 for din nettside/nettbutikk. Vi sørger for at alt er innenfor gjeldende lovverk.

Skreddersydd digital rapportering

Vi tilbyr tilpassede digitale rapporter som lar deg følge med på resultatene i sanntid. Enten du trenger ukesrapporter, kampanjerapporter eller en kombinasjon av ulike typer, finner vi løsningen som gjør arbeidsdagen og resultatrapporteringen enklere for deg.

Vi hjelper deg med å lage og administrere rapporter, men det viktigste av alt er at vi hjelper deg med å forstå resultatene og gi anbefalinger videre.

Vil du høre mer?

Hanne Serck Hanssen

Hanne Serck-Hanssen

Byråleder

+47 916 81 062

hanne@clay.no